Un regal d’allò més original.

El Restaurant Follia , de Sant Joan Despí (Barcelona) ,del cuiner Jó Baixas, va començar a donar un servei diferent i original fa uns mesos.

Es tracta del servei «regala follia «. Dona la opció de comprar desde la seva pàgina web (www.follia.com), sopars en forma de menú degustació per a 2 persones i a fer servir en el propi restaurant.

Com funciona? Compres desde la pàgina web el sopar que vulguis obsequiar ( ofereix 4 preus diferents per dos persones) i ho pagues on line. El Restaurant se’n encarrega de portar-ho a la persona receptora.

Que s’entrega ? Un pot de vidre , dins hi han especies en gra i un pergamí amb el menú escrit indicant quins plats i vins el composen . Te l’avantatge de que es pot fer servir quan es vulgui .

 

regala follia

Es un obsequi que pot fer qualsevol persona per regalar a la perella, als pares, a un germà, a un amic i ser una mica original.

El Restaurant ja porta més de 10 anys obert al public i va ser producte de la creació i del somni del seu xef i gerent en Josep Mª Baixas. Li diuen Jó ,i així signa, i porta l’ànima d’artista i creatiu desde ben petit.

El Restaurant ofereix tres sales diferents molt acullidores i modernes, un jardí i un hort del tot encantadors ( hi fa cervesa i vi ) .

No us en oblideu, hi podeu passar una estona ben maca, degustant una cuina excel.lent .

I sobre tot, recordeu : » regala bojeria – regala follia » !!

Aquí teniu l’enllaç de la web www.follia.com

 

Google

 

 

autor
Deja un comentario